20. okt, 2016

Skogen

Jag har bara en sak att säga eller rättare sagt skriva och det är; gå till skogen!

Vad det än är så hjälper det att gå till skogen.

Jag vet inte varför jag är så stressad just nu, eller jo, det vet jag; det är för att jag är i ett så intensivt skede av mitt skrivande.

Jag andas för fort hela tiden, pulsen skenar...Så känns det i alla fall. Och jag dricker nog för mycket kaffe vid datorn också.

Och det hjälper inte direkt att mina karaktärer har det skitjobbigt.

Sedan känner jag ju också press för att jag, som sagt för första gången har en deadline; manuset ska bli klart och skickas i väg i november till en författarcoach.

För pengar som vi egentligen inte har.

Hmm, kanske bäst att lämna det ämnet Osäker

Och istället gå tillbaka till början; Och då säger, hrmm, skriver jag bara; SKOGEN!

Är du stressad, gå till skogen. Är du deppig, gå till skogen. Sover du dåligt, gå gärna till...Ja, du fattar nog. OBS, måste tillägga; RÖR PÅ DIG när du är där. Gå, spring helst så mycket du kan och orkar. Frisk luft och rörelse, det är....det finns inte mycket som slår det helt enkelt.

Fast det här är också bra; kväll, tända ljus och en kopp te med makenHjärta

TACK för att du lästeHjärtakram på dig och vad du än gör; omge dig inte med ett gäng mordiska låtsaspersoner. Påhittade eller inte, de kommer gå dig på nerverna. Gissningsvis även på din familjs nerver. Min man har inte ord för hur mycket han avskyr SebastianVinkar

Ps Bilden tog jag, ja just det i ....Ds

Ps igen : Häromdagen gick jag för första gången på länge in och läste under fliken "Provläs Skuggvinter". Då upptäckte jag till min fasa att det fanns två dumma slarvfel i beskrivningen av bokens handling, det jag kallar "baksidestexten".

Dumt. Det är hur som helst korrigerat nu. Så om du inte har varit inne och läst vad "Skuggvinter"  handlar om än, gör gärna detVinkar