15. sep, 2016

Öppnas i händelse av...

Nu har det gått nästan en vecka sedan sista inlägget, för länge egentligen tycker jag.

Men jag är sjuk. Börjar i och för sig bli bättre, annars hade jag aldrig suttit vid en dator där tangentbordet, trots nerdragna persienner är fläckvis belyst av sol och känns lite varmt.

För det är alltså VARMT hos oss. Nästan trettio grader. Synnerligen dåligt tajmat att bli sjuk dagar som dessa. (Är det straffet för att jag fusk-badade i bubbel-poolen i fredags?OsäkerOm du inte läst förra inlägget "To die for" så gör det)

Men vad göra? Är man sjuk så är man och det är svårt att veta om jag svettas på grund av Alvedon eller hettan, troligtvis både och.

Men jag tror inte att jag är ensam om att lida i värmen. När jag hämtar på förskolan springer barnen obekymrade runt i shorts, keps och sommarklänningar medan de vuxna är lite mer ansträngda och en aning rödflammiga i ansiktet säger ;

"Man ska inte klaga, snart är det över".

Så sant. Och snart är även detta inlägg över för jag orkar inte skriva så långt i dag. En enda positiv sak med att jag varit sjuk finns det. Jag älskar att läsa!! Men ofta blir det högst tjugo minuter varje kväll, sedan somnar jag.

Men den här boken hade jag som tur var tid att läsa ut snabbt i veckan på grund av mitt sängliggande, och har därför nu äntligen ett boktips;

 Om ni inte redan har läst "Öppnas i händelse av min död" av Liane Moriarty så gör det.

Den är kritikerrosad av en enda anledning; DEN ÄR SÅ BRA!

Den är rolig, spännande och sorglig och inte ett dugg för mycket av någonting utan bara så...PERFEKT! En sådan där bok som man uppriktigt saknar när den är slut...

Apropå böcker ska jag snart  återkomma med ett boktips gällande en bok som författaren valt att ge ut själv. (TufftGilla) Jag har läst den och tyckte SÅ mycket om den. Och jag är ganska kräsen. Men det får bli en annan gång.

 Nu ska jag krypa till kojs igen. Fy sjutton!

TACK till dig som läste Hjärta och hoppas att du får vara frisk! Vi ses snart igen!