Hej och välkommen!

 

 Jag som startat denna blogg heter Louise Baumgärtner, är lyckligt gift, har fyra underbara barn och älskar att skriva!

Så gott som varje dag arbetar jag med mitt manus Skuggvinter (nu är det  Vårskogen  som gäller;)och mitt mål är att bli utgiven författare. Och nu, uppdatering, har jag sådan ofantlig tur att jag har blivit det också!

Skuggvinter gavs ut på VISTO förlag i november 2017! Månaden efter blev det klart att Saga Egmont ville ge ut den som ljudbok, så nu går det även att lyssna på den.

För närvarande skriver jag på ett nytt manus, Vårskogen.

 Men bloggen handlar givetvis fortfarande om precis samma sak som när jag startade den i april 2016;

Den svåra konsten att försöka hinna skriva  parallellt med ett hektiskt familjeliv och ett halvtidsjobb. (Att tankar och reflektioner kring livet och föräldraskapet också slinker med tror jag är oundvikligt).

Och för att hålla mig till ämnet, i alla fall just nuVinkar

Hade jag varit klok och realistisk skulle jag kanske valt att sätta punkt för min passion för tillfället. Insett att jag har att göra så att det räcker och blir över och att allt har sin tid o s v.

Men istället för att acceptera att skrivandet inte får plats i mitt liv har jag gjort tvärtom; bestämt mig för att jag inte tänker leva utan Skuggis (smeknamn på nuvarande manus).

Sedan dess kastar mitt envisa hamrande på datorns tangentbord en lika envis skugga över vårt familjeliv med tydliga spår i allt från en nästan bortglömd trädgård (fast kaninerna leverLer) till stora tvätthögar i källaren och en hemmiljö som med rosa glasögon på kanske kan kallas kreativ.

Det låter roligt när jag skriver det(?) men i verkligheten är det inte så kul att springa gatlopp mellan livets alla aktiviteter...

Ständigt för mycket av allt och jag som  inte hinner med.

Men samtidigt; en glädje i att få göra det jag villHjärta och en familj att älska

Känner du igen dig?

Då tycker jag att du ska börja följa mig! (Det gör du lättast genom att gå in under fliken "Kontakt" och skicka mig ett mejl så lägger jag till dig i min lista och du får veta varje gång jag gör ett nytt inlägg) .

 Återigen, varmt välkommen till min bloggHjärta

 

// Louise

 

 

Och sist men inte minst...

 

 

"Sorry about the mess..."

...men jag älskar att skriva (och läsa såklart)!